Προκειμένου να μπορέσουμε να κάνουμε τον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστικό χρησιμοποιούμε cookies. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιείτε το Site μας, δηλώνετε ότι συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

Το online κατάστημα μας απευθύνεται και εξυπηρετεί και τους πελάτες χονδρικής όπου μπορείτε να  παραγγείλετε γρήγορα κι εύκολα.

Παρέχουμε όλα μας τα προϊόντα σε ειδικά χαμηλές τιμές για καταστήματα παροχής υπηρεσιών οπως ινστιτούτα, κομμωτηρια, SPA, νύχια , φυσικοθεραπευτήρια, ιατρεία, ξενοδοχεία.

Αν είστε πελάτης χονδρικής μπορείτε να το δηλώσετε κατά την διαδικασία εγγραφής σας στο σύστημά μας, περνώντας τα στοιχεία της επιχείρησης.

Σύντομα, αφότου λάβουμε την αίτησή σας θα ειδοποιηθείτε με ένα e-mail για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Με την επιτυχή εγγραφή σας ως πελάτης χονδρικής, θα αποκτήσετε πρόσβαση στις μειωμένες τιμές μας και σε ειδικές προσφορές για πελάτες χονδρικής.

Στις τιμές χονδρικής η ελάχιστη παραγγελία είναι 250 ευρώ για την πρώτη παραγγελία και 50 ευρώ για καθε επόμενη παραγγελία προ ΦΠΑ.

Tα μεταφορικά είναι δωρεάν για τις παραγγελίες άνω των 100 ευρώ.

Σε περίπτωση που υπάρχει ανάγκη για φυλλάδια, τιμοκατάλογο, δείγματα, και σακούλες μεταπώλησης, συμπληρώστε το στα σχόλια στην διαδικασία της παραγγελίας.